De wijnen van Chateau La Tulipe

Op Chateau la Tulipe worden verschillende wijnen gemaakt. De Tulipe-wijnen komen grotendeels van gepachte wijngaarden in de directe omgeving van het Chateau. De Slurp-wijnen worden geproduceerd in de Languedoc en in Spanje, omdat wijngaarden daar geïrrigeerd mogen worden.

Chateau la Tulipe bordeaux supérieur

Op Chateau la Tulipe zelf maken wij al 20 jaar onze Chateau la Tulipe Bordeaux Supérieur. Een blend van Merlot, Cabernet Sauvignon en Cabernet Franc. Winnaar van vele medailles op concoursen in binnen- en buitenland.

La Tulipe

Als sinds 1995 produceert Château la Tulipe een van de populairste wijnen van Nederland: La Tulipe. Verkrijgbaar bij Albert Heijn. Inmiddels maken we 2 rode Tulipes (Merlot en Merlot Prestige), 3 witte wijnen (Sauvignon Blanc, Chardonnay en de Tulipe Blanc Prestige), en een heerlijke Bordeaux Rosé.

Slurp

BOERENWIJN MET HELE STUKKEN BOER!

In Bordeaux maken we mooie complexe wijnen met veel nuances, zoals La Tulipe. Maar voor een lekkere, recht voor z’n raap boerenwijn is dit klimaat niet geschikt. Daarom produceren we in de zondoorstoofde Languedoc en in Spanje: SLURP! Een pure eerlijke wijn, gemaakt van niets anders dan rijpe, pure druiven. Geen toeters en bellen, geen poeha, maar gewoon lekkere sappige boerenwijn. Met als enige extra ingredient de liefde en het vakmanschap waarmee hij is gemaakt.

Horecawijnen

La Tulipe en Slurp zijn ook verkrijgbaar in de horeca: La Tulipe Premium en Slurp Bistro Blend. En Slurp in kleine flesjes: Slurpie!

Nieuw: Tulipe World Series: de beste oogsten uit de beste regio’s. Exclusief voor de horeca.