de nieuwe Frankrijkroman

Godendrank - de nieuwe roman van Ilja Gort

Deze nieuwste roman van Ilja Gort is ‘Ik vertrek’ in de overtreffende trap.

Met veel humor beschrijft Gort de avonturen van dromer Abel en zijn nuchtere vrouw Angela die hun winkeltje in de Amsterdamse Jordaan verkopen om een wijnboerderij in Zuid-Frankrijk te beginnen. Ze worden getroffen door bizarre tegenslagen en Abel besluit wiet te gaan telen om zijn wijn te voorzien van een scheut geestverruiming. Daarmee kruisen ze het pad van lieden die het niet zo nauw nemen met de wet, hetgeen leidt tot hilarische gebeurtenissen en een spetterende ontknoping.

Slurp Publishers, 2020. 236 pagina’s. €15,95

Verkrijgbaar bij je lokale boekhandel, ook voor online.
Gesigneerde exemplaren in de SlurpShop, cliquez ici

Meer info en filmpjes, cliquez ici.

Romans

Sinds 2002 schrijft Ilja Gort boeken. Romans, boeken over wijn, Frankrijk, en ieder jaar verschijnt een nieuw Slurpboek. In 2016 richtte Ilja Gort met Caroline d’Hollosy zijn eigen uitgeverij op: Slurp Publishers.

Samen schreven en kookten zij Châteaukoken voor iedereen.
Cliquez ici en lees meer over het kookboek.

Nieuwste Slurpboek: Slurpen zonder grenzen.

Laatste roman: Godendrank. Cliquez ici voor meer info over deze hartverwarmende Frankrijkroman.

Alle titels zijn verkrijgbaar bij je lokale boekhandel (ook online). Bestel gesigneerde exemplaren ici bij de SlurpShop.

Slurpboeken

Maandelijks maken Ilja Gort en Caroline d’Hollosy de Slurp-wijnboerennieuwsbrief. Elk jaar worden de leukste reportages gebundeld in een Slurpboek. Inmiddels zijn er acht Slurpboeken verschenen.

Kookboek

Het kookboek van Ilja Gort en Caroline d’Hollosy: Chateaukoken voor iedereen.

Je hoeft niet in een chateau te wonen om goed, lekker en gezond te eten. Iedereen kan chateaukoken. Het gaat erom dat je de tijd neemt om verse ingrediënten te kopen, daar iets moois van te maken en daar bewust van te genieten.
Chateaukoken voor iedereen: 358 pagina’s vol foto’s van rijk gedekte tafels, watertandend lekkere schotels en heerlijke wijnen, verrijkt met zo’n 85 recepten voor eenvoudig zelf te maken chateaugerechten. Weinig vlees, veel vis en veel verse groenten.
Maar bovenal: genieten van het Franse leven en lekker eten aan rijkvoorziene tafels. Met dit boek woon in je in een wijnchateau.

Wijnboeken