de nieuwe Frankrijkroman

De opvolger van Godendrank. Verschenen in februari 2021.

Bed en Breakfast - de nieuwe roman van Ilja Gort

Ik raakte in de ban van mijn eigen hoofdpersoon: Abel, de warhoofdige held uit de bestseller Godendrank.
In Bed en Breakfast begint Abel met zijn vrouw Angela een B&B op hun Zuid-­Franse wijndomein. Maar natuurlijk gaat dat niet van een leien dakje. Een televisie­ploeg met een dubbele agenda wil daar een reality soap van maken, waarna Abel en Angela worden over­rompeld door gasten die het bloed onder hun nagels vandaan halen.
Als Abels heimelijke verzet de spuigaten uitloopt, is er geen weg terug: om hun wijndomein van de ondergang te redden moet hij in zee met een onvoorspelbare Franse klusjesman en een Brabantse drugsbaron. 

Bed en Breakfast is het hilarische vervolg op Godendrank, maar uitstekend zonder enige voorkennis te lezen.

Verkrijgbaar bij je lokale boekhandel, ook voor online. Of bestel direct ici.

Slurp Publishers, 2021. 224 pagina’s. €16,99
ISBN 9789082958799.
Liever een ebook? Dat kan ook! Bestel bij je lokale boekhandel. 9789083141404.  €7,99

Romans

Sinds 2002 schrijft Ilja Gort boeken. Romans, boeken over wijn, Frankrijk, en ieder jaar verschijnt een nieuw Slurpboek. In 2016 richtte Ilja Gort met Caroline d’Hollosy zijn eigen uitgeverij op: Slurp Publishers.

Samen schreven en kookten zij Châteaukoken voor iedereen.
Cliquez ici en lees meer over het kookboek.

Laatste roman: Bed en Breakfast. Cliquez ici voor meer info over deze hartverwarmende Frankrijkroman.

Alle titels zijn verkrijgbaar bij je lokale boekhandel (ook online). Bestel gesigneerde exemplaren ici bij de SlurpShop.

Slurpboeken

Maandelijks maken Ilja Gort en Caroline d’Hollosy de Slurp-wijnboerennieuwsbrief. Elk jaar worden de leukste reportages gebundeld in een Slurpboek. Inmiddels zijn er acht Slurpboeken verschenen.

Kookboek

Het kookboek van Ilja Gort en Caroline d’Hollosy: Chateaukoken voor iedereen.

Je hoeft niet in een chateau te wonen om goed, lekker en gezond te eten. Iedereen kan chateaukoken. Het gaat erom dat je de tijd neemt om verse ingrediënten te kopen, daar iets moois van te maken en daar bewust van te genieten.
Chateaukoken voor iedereen: 358 pagina’s vol foto’s van rijk gedekte tafels, watertandend lekkere schotels en heerlijke wijnen, verrijkt met zo’n 85 recepten voor eenvoudig zelf te maken chateaugerechten. Weinig vlees, veel vis en veel verse groenten.
Maar bovenal: genieten van het Franse leven en lekker eten aan rijkvoorziene tafels. Met dit boek woon in je in een wijnchateau.

Wijnboeken