nieuw slurpboek!

Slurpen zonder grenzen

In dit achtste Slurp-boek geeft Ilja Gort een kijkje achter de schermen van de opnames van het televisieprogramma Gort over de Grens. Hij beschrijft zijn ontmoeting met Sting, die de aanzet vormde voor de opnames van deze tv-serie en doet met geestige verhalen en leuke foto’s verslag van zijn  reizen door Italië.
Ook het leven op zijn wijnkasteel Château La Tulipe in Bordeaux komt aan bod en natuurlijk zijn bezoekjes aan een aantal wonderlijke Franse restaurantjes.

Slurp Publishers, 2018. 288 pagina’s. €15,95

Verkrijgbaar bij de boekhandel en online.
Gesigneerde exemplaren in de SlurpShop, cliquez ici

Romans

Sinds 2002 schrijft Ilja Gort boeken. Romans, boeken over wijn, Frankrijk, en ieder jaar verschijnt een nieuw Slurpboek. In 2016 richtte Ilja Gort met Caroline d’Hollosy zijn eigen uitgeverij op: Slurp Publishers.

Samen schreven en kookten zij Châteaukoken voor iedereen.
Cliquez ici en lees meer over het kookboek.

Nieuwste Slurpboek: Slurpen zonder grenzen.

Laatste roman: De druivenfluisteraar. Cliquez ici voor meer info over deze hartverwarmende Frankrijkroman.

Alle titels zijn verkrijgbaar bij de boekhandel en online. Bestel gesigneerde exemplaren ici bij de SlurpShop.

reclameblok:

Kijk ook eens op onze boeken-facebookpagina: www.facebook.com/iljagortboeken

Slurpboeken

Maandelijks maken Ilja Gort en Caroline d’Hollosy de Slurp-wijnboerennieuwsbrief. Elk jaar worden de leukste reportages gebundeld in een Slurpboek. Inmiddels zijn er acht Slurpboeken verschenen.

Kookboek

Het kookboek van Ilja Gort en Caroline d’Hollosy: Chateaukoken voor iedereen.

Je hoeft niet in een chateau te wonen om goed, lekker en gezond te eten. Iedereen kan chateaukoken. Het gaat erom dat je de tijd neemt om verse ingrediënten te kopen, daar iets moois van te maken en daar bewust van te genieten.
Chateaukoken voor iedereen: 358 pagina’s vol foto’s van rijk gedekte tafels, watertandend lekkere schotels en heerlijke wijnen, verrijkt met zo’n 85 recepten voor eenvoudig zelf te maken chateaugerechten. Weinig vlees, veel vis en veel verse groenten.
Maar bovenal: genieten van het Franse leven en lekker eten aan rijkvoorziene tafels. Met dit boek woon in je in een wijnchateau.

Wijnboeken