CHATEAU in een kistje 31 december 2016

CHATEAU la Tulipe is de beste wijn die we ooit gemaakt hebben. Bovendien van de millésime 2015, een buitengewoon goed wijnjaar. Nee, sterker nog, een wijnjaar dat hier in Bordeaux wordt omschreven als ‘Het jaar van de eeuw’.

Op verzoek van Albert Heijn hebben père & fils voor Kerst persoonlijk een beperkte oplage van deze bijzondere wijn in speciale houten CHATEAU kistjes verpakt. Bij elke fles zit een zogeheten ‘Fiche technique’ waarop de ontstaansgeschiedenis van de wijn door het hele jaar wordt beschreven, plus een kaart met een handleiding hoe je deze wijn professioneel moet slurpen. Daarnaast is elke fles gekust door de wijnboerenminnares, met zorg in haar kistje gevleid door de wijnboerenzoon en gezegend door de wijnboerzelf.

Zo’n CHATEAU-kistje is natuurlijk een unicum waar iedere wijnliefhebber grommend hebberig van wordt en een gekmakend leuk cadeau. Maar let op, nu wordt het moeilijk. Dit unieke 1-fles-kistje is alleen te vinden bij de betere Appie. Dus dat betekent zoeken, de filiaalboss vragen, teleurgesteld raken en pissig worden, maar geef niet op!! De oprechte wino kan hier scoren als een beest, want elke druppel CHATEAU is duizend tranen waard!

Allez, à l’attaque (cliquez ici om te bestellen)

 

CHATEAU in een kistje 1

 

Meer hotnews

Blijf au courant!

Op de hoogte blijven van het laatste hotnews over Chateau La Tulipe?
Neem een gratis abo op de Slurp! nieuwsbrief.

Gratis abo