NIEUW BOEK! Slurpen in Frankrijk 28 november 2016

Opschrijven wat je voelt, dat teruglezen, zien dat het niet deugt en het opnieuw opschrijven. En dat keer op keer op keer. Dat is schrijven. Begin er niet aan.

Anderzijds, zo’n boek vormt een schat aan kostbare herinneringen. Reportages over het televisieprogramma Gort à la Carte, foto’s, verhalen en bloopers van achter de schermen. Hoe we naar Bresse gingen voor de lekkerste kip van Frankrijk – en hoe we die mee naar ons château namen (waar zij bijna op de barbecue belandde).

Voor datzelfde tv-programma reisden we naar de Provence, voor de ‘Herbes’, de ‘Tomates’ en de ‘Bouillabaisse’. Het boek behelst geheime ‘adresses’ van woest romantische hotelletjes en verrukkelijke restaurants.

Maar we gingen ook over de grens, op bezoek bij Sting in zijn wijnpaleis in Toscane. En natuurijk staat het bol van de foto’s en verhalen over het leven op Château la Tulipe, de veranderingen, de druivenplukkers, de wijn en de feesten. Het staat er allemaal in, op mijn best geschreven en op haar mooist gefotografeerd door de wijnboerenminnares.

Die €14,95 voor dit boek is een solide investering.
Zeker als je een door de wijnboerzelf gesigneerd exemplaar bestelt. En dat kan ici.

 

 

Meer hotnews

Blijf au courant!

Op de hoogte blijven van het laatste hotnews over Chateau La Tulipe?
Neem een gratis abo op de Slurp! nieuwsbrief.

Gratis abo