De wijnen La Tulipe en Slurp

De Tulipe wijnen worden gemaakt in Zuid-Frankrijk, de Pays d’Oc om precies te zijn.
De SLURP wijnen komen deels uit de Languedoc en deels uit Spanje.

La Tulipe

La Tulipe. Een van de populairste wijnen van Nederland. Verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Inmiddels worden er een rode Tulipe Merlot, 2 witte wijnen (Sauvignon Blanc en Chardonnay), en een heerlijke Rosé geproduceerd.
De La Tulipewijnen zijn afkomstig uit de Languedoc.

Slurp

Wij produceren ook rode wijn in Spanje, in La Manchuela, het hoogste gelegen gebied van La Mancha. Doordat de wijngaarden hooggelegen zijn, zijn de dagen zonnig maar de nachten lekker koel. Dat zorgt voor een sappige, rijke smaak met veel complexiteit.

De toekomst ligt in de Zuid-Frankrijk concentreren voor de Sauvignon blanc- en de Chardonnay-druiven en in La Mancha voor de Syrah, Tempranillo en Cabernet Sauvignon.

Special editions

Mooie jaargetijden en feestelijke gelegenheden vragen om een extra feestelijke wijn. Daarom maken we naast de bekende La Tulipe en Slurp wijnen ook Special Editions in beperkte oplage die elk feest nog feestelijker maken.

Aan de bovenkant van de pagina vind je de meest recente Special Editions, als je naar beneden scrolt zie je onze voorgaande specials.

Horecawijnen

Voor de horeca  hebben wij een exclusieve Tulipe serie: De Tulipe World Series – de beste oogsten uit de leukste landen!

Daarnaast is er de exclusieve horeca SLURP serie, met 5 verschillende wijnen (grotendeels) uit Frankrijk, plus  een speciale lijn met 3 Spaanse wijnen, de SLURP Blanco, Tinto en Rosado.

Slurpies zijn de kleine flesjes SLURP, in geweldig leuke (gerecyclede) petflesje van 25cl. Ideaal voor onderweg, op de boot, in het park en bedenk maar waar het gezellig gaat worden.