Horecawijnen

Nieuw! La Tulipe World Series.
De beste oogsten uit de beste regio’s. Dus altijd de lekkerste horecawijn.

Château La Tulipe Bordeaux Supérieur Blacklabel – een speciale editie exclusief voor de horeca. La Tulipe Premium en Slurp Bistro Blend: de bekende Tulipe- en Slurpwijnen in een horeca-assemblage: nèt ietsjes anders.

Slurp Bistro Syrah-Tempranillo, Sauvignon Blanc en Rosé zijn er ook in kwart flesjes: Slurpies! Gebotteld in plastic ‘Multilayer pet’.

Exclusief te bestellen voor horecaondernemers via Oud, Reuchlin en Boelen.
Cliquez ici voor meer info.

Tulipe World Series

Om goede wijn te maken zijn 3 dingen nodig: zon, goede grond en een perfect druivenras.
Daarom selecteerden we de beste druivenrassen in de landen die daar de mooiste resultaten mee behalen.
Onze winemakers houden het wijnmaakproces, voortdurend onder controle en zorgen ervoor dat de wijn voldoet aan onze kwaliteitseisen. Hierdoor biedt Tulipe World Series zuivere liefdeswijnen met een volle smaak en een heerlijke afdronk, voor een gewone prijs. Wijnen waar je blind op kunt vertrouwen.

Cabernet Sauvignon uit Chili
Deze druiven zijn geoogst in de Central Valley, de Cool climate-zone tussen de Pacific Ocean en het Andesgebergte. Het unieke klimaat van deze streek, maakt deze stoere cabernet sauvignon zacht als satijn, maar met een volle, krachtige smaak. Cliquez ici om te bestellen.

Sauvignon Blanc uit Frankrijk
Deze druiven komen uit Gers, één van de mooiste streken van Frankrijk. Door het zonovergoten klimaat kunnen de druiven vroeg geoogst worden. Met als resultaat een fruitige, knisperfrisse Sauvignon Blanc met een heerlijke mineralige afdronk. Cliquez ici om te bestellen.

Chardonnay uit Australië
Deze druiven worden geoogst in New South Wales, de streek die beroemd is om haar Cool climate. Deze goudgele Chardonnay is daardoor prachtig in balans met een dikke smaak en veel fruit. Cliquez ici om te bestellen.

Verdejo uit Spanje
De druiven zijn opgegroeid in La Mancha. Een typerende Verdejo wijn met heerlijke grassige en citrus aroma’s maar ook fruit zoals witte perzik. Cliquez ici om te bestellen.

Grenache rosé uit Frankrijk
De druiven voor deze super-sappige rosé oogsten we in Zuid- Frankrijk. Een frisse en smakelijke rosé, met een prachtige lichte, heldere kleur. Cliquez ici om te bestellen.

 

Cliquez ici en lees meer over de Tulipe World Series.

Exclusief voor de horeca, verkrijgbaar bij Oud, Reuchlin & Boelen.

Meer info, cliquez ici.

Streek

  • Chili - Frankrijk - Australië - Spanje

Cépage

  • Cabernet Sauvigon - Sauvignon Blanc - Chardonnay - Verdejo - Grenache rosé

Chateau la Tulipe Blacklabel

Château La Tulipe is een krachtige wijn met een weelderig bouquet van vol rijp rood fruit als kersen en zwarte bessen. Dik zwart-paars van kleur, krachtig en geconcentreerd van geur, boordevol mollig rood fruit, mokka, vanille en zwoel-romig Merlot vlees. Fluweelzacht en weelderig diep van smaak met een eindeloos lange finale!

Het is een assemblage van Merlot 86%, Cabernet Sauvignon 10% en Cabernet Franc 4% (afhankelijk van de jaargang). Zij onderging een houtrijping van 11 maanden op barriques van Frans eikenhout, en is heerlijk bij lamsvlees, entrecote, wildbraad, ossenhaas en een stuk pittige kaas.

Château La Tulipe Blacklabel is exclusief voor de horeca en wordt uitsluitend verspreid via Oud, Reuchlin & Boelen.

Meer info, cliquez ici.

Streek

  • Bordeaux

Cépage

  • Merlot, Cabernet Sauvignon

La Tulipe Premium

Exclusief voor de horeca produceert Château la Tulipe: La Tulipe Premium. Een heerlijke rode Bordeaux (90% Merlot, 10% Cabernet Sauvignon) en een fruitige Sauvignon Blanc (90% Sauvignon Blanc, 10% Semillon), allen uit de Bordeaux en winnaars van vele medailles.

Wordt exclusief verspreid via Oud, Reuchlin & Boelen.
Premium Merlot | Premium Sauvignon Blanc
Meer info, cliquez ici.

Streek

  • Bordeaux

Cépage

  • Merlot/Cabernet Sauvignon - Sauvignon Blanc/Semillon

Slurp Bistro Blend

Exclusief voor de horeca produceert Château la Tulipe: Slurp Bistro Blend. Pure eerlijke wijn, gemaakt van niets anders dan rijpe, pure druiven. We wilden veel fruit en dat is gelukt; het aroma barst de fles uit. Geen toeters en bellen, geen poeha, maar gewoon lekkere sappige boerenwijn. Met hele stukken boer!

Een soepele Syrah-Tempranillo (uit Spanje), een heerlijke Sauvignon Blanc (Côtes de Gascogne), en verrukkelijke Chardonnay en een fruitige Grenache-rosé (beiden uit de Pays d’Oc). Plus een voortreffelijke Muscat (ook Pays d’Oc).

Exclusief voor de betere horeca, en alleen verkrijgbaar via Oud, Reuchlin & Boelen.

Meer info, cliquez ici.

Streek

  • Languedoc - Gascogne - Spanje

Cépage

  • diversen

Slurpie

Slurpies zijn kleine flesjes van 18,75 cl. Gemaakt van PET, dus biologisch afbreekbaar. Gevuld met heerlijke Slurpwijn: Cabernet Sauvignon (uit Spanje), Sauvignon Blanc (Côtes de Gascogne) en grenache Rosé (uit de Languedoc).
Gebotteld in plastic, ’Multilayer pet’.

Wordt exclusief verspreid via Oud, Reuchlin & Boelen.

Meer info, cliquez ici.

Streek

  • Languedoc - Gascogne - Spanje

Cépage

  • Syrah/Cabernet Sauvignon - Sauvignon Blanc - Grenache