Horecawijnen

Voor de horeca hebben wij een exclusieve Tulipe serie: De Tulipe World Series – de beste oogsten uit de leukste landen!

Daarnaast is er de exclusieve horeca SLURP serie, met 5 verschillende wijnen (grotendeels) uit Frankrijk, plus een speciale lijn met 3 Spaanse wijnen, de SLURP Blanco, Tinto en Rosado.

Slurpies zijn de kleine flesjes SLURP, in geweldig leuke (gerecyclede) petflesje van 25cl.
Ideaal voor onderweg, op de boot, in het park en bedenk maar waar het gezellig gaat worden.

Tulipe World Series

Tulipe World Series

Het ene jaar is de oogst in de verschillende landen nu eenmaal wat beter dan het andere jaar. Speciaal voor de Tulipe World Series kopen wij elk jaar de mooiste oogst, ongeacht het land zodat we altijd zeker zijn van een heerlijke wijn. Bovendien kunnen we zo elk jaar dezelfde constante kwaliteit leveren!

Cabernet Sauvignon uit Chili
Sauvignon Blanc uit Frankrijk
Chardonnay uit Australië
Rosé uit Frankrijk

Streek

  • Frankrijk, Chili, Australië

Slurp Bistro Blend

Exclusief voor de horeca: Slurp Bistro Blend. Pure eerlijke wijn, gemaakt van niets anders dan rijpe, pure druiven. We wilden veel fruit en dat is gelukt; het aroma barst de fles uit. Geen toeters en bellen, geen poeha, maar gewoon lekkere sappige boerenwijn. Met hele stukken boer!

Een soepele Syrah-Tempranillo (uit Spanje), een heerlijke Sauvignon Blanc (Côtes de Gascogne), en verrukkelijke Chardonnay en een fruitige Grenache-rosé (beiden uit de Pays d’Oc). Plus een voortreffelijke Muscat (ook Pays d’Oc).

Exclusief voor de betere horeca, en alleen verkrijgbaar via Cordier.

Streek

  • Languedoc - Gascogne - Spanje

Cépage

  • diversen

Slurp BTR

SLURP! heeft drie supersappige Spaanse no-nonsense wijnen in haar assortiment speciaal voor de leukste horecazaken: een fruitige volle rode (Tinto), een frisse droge witte (Blanco) en een watertandend lekkere rosé (Rosado)! Laat uw gasten genieten van deze (h)eerlijke goede kwaliteit no-nonsense wijn!

 

Streek

  • Spanje

Cépage

  • diverse

Slurpie

Slurpies zijn kleine flesjes van 25 cl. Gemaakt van PET, dus biologisch afbreekbaar. Gevuld met heerlijke Slurpwijn: Cabernet Sauvignon (uit Spanje), Sauvignon Blanc (Côtes de Gascogne) en grenache Rosé (uit de Languedoc).
Gebotteld in plastic, ’Multilayer pet’.

Wordt exclusief verspreid via Cordier.

Streek

  • Languedoc - Gascogne - Spanje

Cépage

  • Syrah/Cabernet Sauvignon - Sauvignon Blanc - Grenache