Horecawijnen

Nieuw! La Tulipe World Series.
De beste oogsten uit de beste regio’s. Dus altijd de lekkerste horecawijn.

Château La Tulipe Bordeaux Supérieur Blacklabel – een speciale editie exclusief voor de horeca. La Tulipe Premium en Slurp Bistro Blend: de bekende Tulipe- en Slurpwijnen in een horeca-assemblage: nèt ietsjes anders.

Slurp Bistro Syrah-Tempranillo, Sauvignon Blanc en Rosé zijn er ook in kwart flesjes: Slurpies! Gebotteld in plastic ‘Multilayer pet’.

Exclusief te bestellen voor horecaondernemers via Oud, Reuchlin en Boelen.
Cliquez ici voor meer info.

Chateau la Tulipe Blacklabel

Château La Tulipe is een krachtige wijn met een weelderig bouquet van vol rijp rood fruit als kersen en zwarte bessen. Dik zwart-paars van kleur, krachtig en geconcentreerd van geur, boordevol mollig rood fruit, mokka, vanille en zwoel-romig Merlot vlees. Fluweelzacht en weelderig diep van smaak met een eindeloos lange finale!

Het is een assemblage van Merlot 86%, Cabernet Sauvignon 10% en Cabernet Franc 4% (afhankelijk van de jaargang). Zij onderging een houtrijping van 11 maanden op barriques van Frans eikenhout, en is heerlijk bij lamsvlees, entrecote, wildbraad, ossenhaas en een stuk pittige kaas.

Château La Tulipe Blacklabel is exclusief voor de horeca en wordt uitsluitend verspreid via Oud, Reuchlin & Boelen.

Meer info, cliquez ici.

Streek

  • Bordeaux

Cépage

  • Merlot, Cabernet Sauvignon

La Tulipe Premium

Exclusief voor de horeca produceert Château la Tulipe: La Tulipe Premium. Een heerlijke rode Bordeaux (90% Merlot, 10% Cabernet Sauvignon) en een fruitige Sauvignon Blanc (90% Sauvignon Blanc, 10% Semillon), allen uit de Bordeaux en winnaars van vele medailles.

Wordt exclusief verspreid via Oud, Reuchlin & Boelen.
Premium Merlot | Premium Sauvignon Blanc
Meer info, cliquez ici.

Streek

  • Bordeaux

Cépage

  • Merlot/Cabernet Sauvignon - Sauvignon Blanc/Semillon

Slurp Bistro Blend

Exclusief voor de horeca produceert Château la Tulipe: Slurp Bistro Blend. Pure eerlijke wijn, gemaakt van niets anders dan rijpe, pure druiven. We wilden veel fruit en dat is gelukt; het aroma barst de fles uit. Geen toeters en bellen, geen poeha, maar gewoon lekkere sappige boerenwijn. Met hele stukken boer!

Een soepele Syrah-Tempranillo (uit Spanje), een heerlijke Sauvignon Blanc (Côtes de Gascogne), en verrukkelijke Chardonnay en een fruitige Grenache-rosé (beiden uit de Pays d’Oc). Plus een voortreffelijke Muscat (ook Pays d’Oc).

Exclusief voor de betere horeca, en alleen verkrijgbaar via Oud, Reuchlin & Boelen.

Meer info, cliquez ici.

Streek

  • Languedoc - Gascogne - Spanje

Cépage

  • diversen

Slurpie

Slurpies zijn kleine flesjes van 18,75 cl. Gemaakt van PET, dus biologisch afbreekbaar. Gevuld met heerlijke Slurpwijn: Cabernet Sauvignon (uit Spanje), Sauvignon Blanc (Côtes de Gascogne) en grenache Rosé (uit de Languedoc).
Gebotteld in plastic, ’Multilayer pet’.

Wordt exclusief verspreid via Oud, Reuchlin & Boelen.

Meer info, cliquez ici.

Streek

  • Languedoc - Gascogne - Spanje

Cépage

  • Syrah/Cabernet Sauvignon - Sauvignon Blanc - Grenache